Activiteiten

Onze aspirant - afgevaardigden en afgevaardigden

  • Zij verdedigen met zin voor realisme en redelijkheid de belangen van hun collega’s.
  • Zij kiezen hierbij beslist voor het overleg, niet de blinde actie! Ook bij een onderhoud bij hun onmiddellijke chef kunnen zij desgevraagd bijstand verlenen.
Zelfs bij persoonlijke problemen zijn ze uw eerste contactpersoon en kunnen u bijstaan bij allerlei administratieve formaliteiten bij onze maatschappij, informatievragen, enz... Voor meer gespecialiseerde vragen kunnen zij u doorverwijzen naar de medewerkers op het federaal secretariaat.
  • Zij zijn aanwezig op de examens om de regelmatigheid te garanderen.

VSOA-Spoor is vertegenwoordigd in alle nationale paritaire instanties op het vlak van het sociaal overleg.

Vorming op maat
Er worden algemene vormingscursussen ingericht door het VSOA nationaal verplicht te volgen door de “nieuwe afgevaardigden”. Om in te spelen op specifieke problemen verbonden aan bepaalde beroepsgroepen worden regelmatig op maat gesneden cursussen, door het VSOA – Spoor, in het kader van de “sociale promotie” ingericht, waarbij experts worden aangezocht die de aanwezigen wegwijs maken in de diverse materies (B 542 H-C.art.34 § 8).

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten